Uppdatera Kaspersky Password Manager

En uppdateringar på Kaspersky Password Manager fixar buggar, lägger till nya funktioner och förbättrar aktuella funktioners prestanda.

Uppdatering sedan version 9.2

Automatiska uppdateringar är tillgängliga från version 9.2 Patch V. För tidigare versioner behöver du ta bort programmet manuellt och installera den senaste versionen från Kasperskys webbplats. Annars får du ett fel.

Kaspersky Password Manager söker var tredje timma efter nya versionuppdateringar för programmet. Om en ny version är tillgänglig, kommer Kaspersky Password Manager ladda ned den till din dator i tyst läge.

Efter nedladdning av den nya versionen, kommer programmet jämföra alla avtal från den tidigare versionen med avtalen i uppdateringen. Om inga åtgärder krävs, kommer Kaspersky Password Manager starta uppdateringen automatiskt.

Om villkoren i Licensavtalet för slutanvändare eller Integritetspolicyn har ändrats, kommer programmet begära att du granskar och accepterar nya avtal.

Om du inte accepterar de nya villkoren för programanvändning, fortsätter du använda den tidigare versionen av Kaspersky Password Manager, vars avtal du har accepterat.

Efter att uppdateringen är installerad, kommer Kaspersky Password Manager att be dig att starta om programmet för att tillämpa ändringar.